Collectie

Accessoires

Tarcise heeft een grote keuze uit de collecties van DK Home, interieurproducten vervaardigd uit de meest exclusieve materialen die de natuur ons te bieden heeft. Verrassende combinaties van eierschaal, kokosnoot, platinum, schelpen, staal, papier, hout en nog veel meer. Van het Nederlandse merk Duran zijn lampen en bamboe meubels verkrijgbaar. De handgemaakte lampenkappen worden vervaardigd van subtiele stoffen in diverse kleuren en texturen. Merken: Muubs, Duran, Light and Living, Pot en Vaas.

Meubels

Tarcise is dealer van een groot aantal meubelmerken zoals Keijser & Co, Cartel living, Label, Prades, Van Rossum, Muubs, KFF, Eric Kuster en Hofstede Raanhuis.

Raamdecoratie

Of je nu op zoek bent naar rolgordijnen, jaloezieën, plisségordijnen, shutters, horren of gordijnen, we hebben een groot aantal producten waaruit je de ideale raamdecoratie kunt kiezen. Voor het samenstellen van de collecties worden de laatste trends op de voet gevolgd. De raamdecoratie wordt door gekwalificeerde vakmensen gemonteerd. Merken: Nature Deco, Cedeko en Copa.

Stoffen

Tarcise voert een groot aantal uiteenlopende stoffen. De collectie kenmerkt zich door een eigen look met natuurlijke materialen in ingetogen tinten als off-black, mud en clay. Daarnaast zijn er kleurrijke stoffen met klassieke en luxe accenten. De collectie omvat diverse toonaangevende merken die zowel geschikt zijn voor de liefhebber van design als voor de meer klassiek georiënteerde gebruiker. Merken: Chivasso, Design of the time, Prades, Indivipro, Eric Kuster en Romo.

Tuinmeubels

Tarcise is onder meer leverancier van Roda, en van Quinze & Milan, meubels die binnen net zo goed tot hun recht komen als buiten. De zittingen zijn hoofdzakelijk opgebouwd uit weerbestendig foam. Verkrijgbaar in diverse modellen en kleuren.

Verlichting

De keuze voor verlichting bepaalt in hoge mate de sfeer in een ruimte. Om u te helpen bij deze keuze werkt Tarcise samen met een lichtarchitect die kan adviseren over het lichtplan. Daarna is het een kwestie van smaak: Delta Light, Jacco Maris, Occhio, Brand van Egmond, Modular en vele andere merken.

Vloerkleden

Op zoek naar een nieuw vloerkleed of karpet? In de showroom vindt u een grote collectie carpetten van: Perletta, Kymo, Limited Edition, Bic, GT design, Carpetlinq en Carpetsign.

Verf

De uit Frankrijk afkomstige Ressource verfcollectie kent meer dan 600 kleuren. Naast een zijdeglans, een matte en een afwasbare uitvoering voor gebruik in keukens en badkamers, bestaat de collectie uit kalkverven die op diverse manieren kunnen worden aangebracht. Ressource is prachtig toe te passen in elk interieur.

Zie ook de Ressource website.

Wanddecoratie

Een wand is niet zomaar een wand. Tenminste… als je het voorziet van een bijzonder behang uit een van onze exclusieve collecties. Élitis, Tres Tintas, Cocomosaic en Arte International.